Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

Huidfonds

HUIDFONDS
Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende kankersoort in Nederland. Door goede voorlichting, te beginnen bij de allerjongsten, is huidkanker (deels) te voorkomen. Het Huidfonds zet zich in voor een huidkankervrije generatie en geeft door middel van de ‘Zonnetjesweek’ voorlichting aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouders.

Blootstelling aan zonlicht op kinderleeftijd lijkt de grootste oorzaak om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Ook speelt mee: hoe vaker je verbrandt als kind (tot 15 jaar), des te groter de kans op huidkanker. Tijdens de ‘Zonnetjesweek’ van het Huidfonds leren kinderen van 0-4 jaar op een speelse, positieve manier over de zon en bescherming tegen UV-straling. Bijvoorbeeld door middel van het insmeerliedje: ‘In de zonneschijn’ en door vrolijke kleurplaten. Met de juiste voorlichting en maatregelen (zoals je huid regelmatig insmeren, het dragen van een zonnehoedje en UV-werende kleding en tijdig de schaduw opzoeken) zijn bepaalde vormen van huidkanker te voorkomen.

Dit concept is gemaakt als afstudeerstage van Academie Artemis voor het Huidfonds.

|| Muziek: Dennis Kolen || Zang: Reinke Chavannes, Job Wijlacker || Illustraties/styling: Anouschka Ouwehand

Anouschka Ouwehand © Copyright 2021