Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

 

 

 

 

 

ANOUSCHKA

Allround Stylist

ANSCHKA staat voor het werk van Anouschka Ouwehand, fashion stylist. In 2018 heeft ze de opleiding Allround Stylist afgerond aan de Academie Artemis te Amsterdam.

Als een Allround Creative verricht zij werkzaamheden op het gebied van concepting, styling en branding. Ze heeft altijd al een passie gehad voor fotografie en mode. Tijdens haar studio heeft ze zich op deze fronten verder kunnen ontwikkelen en een eigen handschrift kunnen creëren. Ze is visueel ingesteld en maakt een vertaalslag van maatschappelijke ontwikkelingen en ontdekt zij nieuwe vormen, beelden, kleuren, materialen en producten. Door haar kijk op ideeën en concepten voelt de consument zich aangetrokken tot een product en een merk, en wil zich hiermee verbinden. Zij kan een passend geheel maken, welke aansluit op de merkidentiteit.

Haar kennis voor mode, maar ook voor de media – styling, wil zij op alle mogelijke manieren laten zien, maar ook uitbreiden. In haar portfolio vindt u de projecten waar ze zich de afgelopen jaren mee bezig heeft gehouden. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met haar op.